Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om de vilkår, der gælder, når du handler hos Vinvärket. Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem samlet ud.

Levering og fragt

For bestillinger over 749 kr. kan du få leveret gratis til døren.

Bestilles for mindre end 749 kr. betaler kunden fragten. Prisen kan varierer alt efter valgte fragtmetode og leverandør. 

Bestillinger kan afhentes gratis i Brande eller Skanderborg - dette vælges under "forsendelse" i købsprocessen. Kontakt Vinvärket for denne type levering på info@vinvärket eller vores Facebook-profil og aftal nærmere.

Bestillinger placeret før 14.00 afsendes, altid samme dag. Forventet leveringstid er 1-3 dage og afhænger primært af den valgte fragtoperatør og metode.

Der leveres fra mandag-fredag, og det er muligt at få leveret til både privat-og erhvervsadresse. Såfremt du ikke er hjemme, så skal du skrive, hvor vi kan sætte dine pakker.

 

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr hos Vinvärket og alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i egnet emballage.

 

Af miljøhensyn har vi valgt IKKE at medsende en kopi af faktura/ordrebekræftelse. Vi henviser til den på mail fremsendte fakura/ordrebekræftelse. Tænk før du printer. 

Bestilling

Alle priser på shoppen er i danske kroner (DKK) og angivet inkl. gældende afgifter og inkl. moms.

Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl og udsolgte varer. Priserne er dagspriser. Vinvärket tillader sig retten til at ændre i priserne helt ned på intradag. Kunden vil ikke blive kompenseret såfremt prisen på en vin er blevet sat ned kort tid efter bestilling. Vinvärket fører ikke prisgaranti.

Når du handler med Vinvärket, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Når vi har modtaget din ordre, modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse. Det er muligt at se tidligere ordrer ved login på hjemmesiden.

Betaling

Hos Vinvärket kan der betales med:  Visa, Visa Electron, MasterCard og MobilePay samt gavekort.

Eventuelle gebyr ved brug af forskellige betalingsmetoder dækkes af kunden.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Vinvärket og der trækkes naturligvis kun det beløb, som er godkendt ved købet.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun Nets eller anden betalingsservice virksomhed, der kan læse dem.

Hverken Vinvärket eller andre har mulighed for at læse dataene.

Vouchers & Gavekoder

Ved brug af udstedte vouchers, samt indløsning af gavekoder, kan det pågældende tilbud ikke kombineres med andre særtilbud- og rabatter (medmindre andet er nævnt)

Der kan max anvendes én voucher/ gavekode pr. bestilling.

Returret

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal returneres i samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Vedlæg faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Vinvärket.

Varen bedes fremsendt til vores lageradresse:

 

Vinvärket

Fyrrevænget 36

7330 Brande

 

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din returret.

 

Du kan hente en fortrydelsesretblanket på Vinvärket.dk.

Reklamationsret

Når du handler på Vinvärket, har du 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at hvis varen var mangelfuld på leveringstidspuntktet, kan du få ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget  og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug, fejlagtig opbevaring af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vinvärket refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores lageradresse:

 

Vinvärket

Fyrrevænger 36

7330 Brande

 

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen/manglen på fakturaen. Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

Oplysning om klagemuligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget i forbindelse med et køb, du ikke er tilfreds med.

Skriv til os på info@vinvaerket.dk

 

Som forbruger har du også altid mulighed for at indgive en klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Vinvärket, til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@vinvaerket.dk 

Persondatapolitik

Når du handler via Vinvärkets hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand, bortset fra videregivelse med henblik på at gennemføre din bestilling fx oplysninger der videregives til en fragtoperatør.

Alle informationer, som du overdrager til Vinvärket, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske

handel krypteres. Vinvärket er sammen med vores webshopudbyder (WannaFind) dataansvarlig. Vinvärket opbevarer, som foreskrevet i Regnskabsloven, registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Generelt

Ifølge loven om forbud mod salg og tobak til unge under 18 år, må alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2 eller derover ikke sælges til personer under 16 år, mens alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5 eller derover må ikke sælges til personer under 18 år.

Derfor skal du, for at handle på Vinvärket være fyldt 18 år.

 

Hent fortydelsesformular (ret til og gem som PDF)