Læs mere om Vinvärket

Hos Vinvärket handler vi med kvalitetsvin fra Tyskland. Vi håndplukker og smager ALLE vine, der sælges på shoppen. Vi henter samtlige vine hjem direkte fra vinbonden, da vi værdsætter et stærkt personligt forhold mellem dem og os og selvfølgelig også for at undgå fordyrende mellemled; alt sammen for at give dig den bedste oplevelse. Vi følger med i, hvad der rører sig, læser anmeldelser, hører podcasts, går til vinmesser og læser spandevis af litteratur for netop at kunne udvælge de vine, som vi mener, du får mest ud af.

Vi ved at smagen og kompleksiteten i vinen i høj grad beror på kvaliteten af vinbonden, området, stokkene, jorden og hele processen fra ”jord til vin”. Med udgangspunkt i det vælger vi de bedste vine til dig. Udover de etablerede stjerneproducenter, stormer den ene dygtige unge vinproducent efter den anden frem, og det gælder bare om at opleve det. Disse satser vi også på!

Druemæssigt byder Tyskland uden tvivl på verdens bedste Riesling. Derudover laver de fremragende Spätburgunder (Pinot Noir), Chardonnay, Weissburgunder (Pinot Blanc), Grauburgunder (Pinot Gris) samt flere andre gode og spændende druer. Vi vælger de bedste vine til dig, og vi fortæller samtidig den gode historie!

De venligste hilsner

Michael, Lasse og Morten