Læs mere om Vinvärket

Hos Vinvärket håndplukker og smager vi ALLE vine, der sælges på shoppen. Vi henter i øvrigt de fleste vine direkte fra vinbonden. Vi følger med i, hvad der rører sig, læser anmeldelser, hører podcasts, går til vinmesser og læser spandevis af litteratur for netop at kunne udvælge de vine, som vi mener, du får mest ud af.

Hos Vinvärket ved vi, at smagen og kompleksiteten i vinen i høj grad beror på kvaliteten af vinbonden, området, stokkene, jorden og hele processen fra ”jord til vin”. Med udgangspunkt i det vælger vi de bedste vine til dig, og vi fortæller samtidig den gode historie! Udover de etablerede stjerneproducenter, stormer den ene dygtige unge vinproducent efter den anden frem, og det gælder bare om at opleve det. Disse satser vi også på!

Druemæssigt byder Tyskland uden tvivl på verdens bedste Riesling. Derudover laver de fremragende Spätburgunder (Pinot Noir), Chardonnay, Weissburgunder (Pinot Blanc), Grauburgunder (Pinot Gris) samt flere andre gode og spændende druer. Vi vælger de bedste vine til dig, og vi fortæller samtidig den gode historie!

De venligste hilsner

Michael, Lasse og Morten